06-24739350 info@equi-qi.nl

Ik ben zeer tevreden over Dinka en mijn paard ook! Hij is namelijk verreweg van een makkelijk paard en binnen 4 behandelingen accepteert hij haar en de behandeling al vele malen beter. Hij staat zelfs al vaker gewoon los en stil . Dit omdat zij heel goed aanvoelt wat hij nodig heeft en hier ook naar handelt. En uiteraard in goed overleg de behandeling start. Dus als je nog iemand zoekt die goed naar jou paard en jou luistert…….stop met zoeken en contacteer haar!

Graziella Mark

Dankjewel voor de fijne behandeling bij Skye! Mijn gevoelige water-vuur paard. Ze heeft veel moeite andere mensen te vertrouwen, maar na paar minuten, ondanks die “gekke” antenne, stond ze al super ontspannen erbij. Dat zegt echt iets over jouw fijne aanpak en kundigheid!

Na een fijne accupunctuur en cranio behandeling stond ze daarna druk te gapen, zelfs geen oog meer voor eten. Gewoon lekker ‘zijn’. Hopelijk is de angst bij Skye ook te verklaren door de nierbalans die is doorgemeten. Dat gaan we nu uittesten met de druppeltjes. Nogmaals, dank voor deze fijne behandeling!

Rianne Janssen

Laatst is Dinka langsgeweest om mijn Summer te behandelen met Guasha. Ik had geen specifieke problemen naast wat scheefheid die ik tegenkwam in de training.
Tijdens de behandeling heeft Summer overduidelijk staan genieten. Tot en met stretchen aan toe stelde hij de behandeling duidelijk op prijs.

Direct na de behandeling oogde hij veel losser in zijn lijf. Zijn rug zag er breder uit door de ontspanning in de spieren. Ook met bewegen erna ging het soepeler en zijn hoofd-hals houding bleef lager. Super mooi om te zien. 😍

In de week na de behandeling was opvallend dat de scheefheid volledig verdwenen was. Ik dacht nog dat het aan mijn zit en houding lag, niet dus. 🙈

Nu een tijd later ervaar ik de prettige resultaten nog steeds. De stijfheid aan het begin van de training die er vaak voor de behandeling was is nu volledig verdwenen. Ook beweegt hij voorwaartser & soepeler door zijn lichaam. Hij is vrolijk en opvallend aanhankelijker.

Kortom super blij mee! Behandelingen van Dinka is een echte aanrader.
Dinka is een zacht & warm mens. Fijn om mee samen te werken en dat vinden de paarden volgens mij ook. 😉 Wij gaan haar zeker vaker zien! Nieuwsgierig naar de resultaten die nog komen gaan…
Dankjewel Dinka.

Lis van Vliet

bitlooshoofdstelfitting.nl

Dinka is bij mijn 2,5 jarig trekpaardmerrie Unique geweest. Unique was constant hengstig en heel dromerig. Unique heeft 3 behandelingen acupressuur gehad en haar hengstigheid is nu normaal geworden en ze is veel minder dromerig.

Ik ben heel blij dat Dinka haar heeft kunnen helpen.

Inge de Waard

Inge de Waard paardentraining

Download de gratis checklist

"Voorkom fysieke klachten bij je paard"

Download de checklist en ontvang e-mails over gezondheid en paarden

You have Successfully Subscribed!