06-24739350 info@equi-qi.nl

Om gemakkelijk een duidelijk beeld te krijgen van het functioneren van het hele paard, kun je het paard door meten met de Lecher antenne.

De Lecher antenne is vernoemd naar de Oostenrijkse natuurkundige Ernst Lecher die in 1860 voor het eerst golflengtes en frequenties onderzocht van elektromagnetische straling.
De Lecher antenne is een meetinstrument waarmee o.a. vitaliteit van weefsels en organen kan worden gemeten. Je kan met een Lecher antenne exact bepalen wat de mate van gezondheid of ziekte van een orgaan of weefsel is.

Hoe werk de Lecher antenne?
Ieder gezond orgaan of weefsel, maar ook iedere aandoening heeft zijn eigen frequenties. De Lecher antenne kan met zijn magnetische polen, de lengte van de energiegolf waar hij wordt op geplaats bepalen en daarmee de frequentie van het orgaan in kwestie. Wanneer de ‘meetlat’ op een energiebaan wordt geplaatst maakt deze een aantal slagen. Het aantal slagen dat de antenne maakt bepaalt de (energie) frequentie van het orgaan dat wordt gemeten. Wanneer dit afwijkt van de standaard frequentie, is een orgaan uit balans.

Download de gratis checklist

"Voorkom fysieke klachten bij je paard"

Download de checklist en ontvang e-mails over gezondheid en paarden

You have Successfully Subscribed!