06-24739350 info@equi-qi.nl

Therapieën

Mocht je paard een blokkade hebben, kun je bij Equi-Qi.nl terecht voor de volgende therapieën. Deze therapieën zijn zeer geschikt om blokkades op zowel fysiek als emotioneel niveau op te heffen en je paard weer fijn in balans te krijgen.

 

 

Acupressuur

Acupressuur is een vorm van genezen die meer dan 4000 jaar oud is en gebruik maakt van zachte aanrakingen op de het paard. Hierdoor worden blokkades opgeheven waardoor energie (Qi) weer kan stromen en zodoende de harmonie en evenwicht binnen het systeem herstelt en genezing mogelijk maakt. lees verder….

Alona Equine Bodywork

Alona equine bodywork is een holistische therapie, die ingezet kan worden bij veel verschillende klachten, maar ook preventief.

Alona equine bodywork bestaat uit handgrepen uit de Cranio-sacraal therapie en uit de wilson-meagher sportmassage. Lees verder…..

Guasha

Guasha is een van de schraaptechnieken afkomstig uit Zuidoost-Azië. Door het schrapen met een Guasha steen worden afvalstoffen uit het lichaam verwijderd en zorgt er daarnaast voor dat er een betere doorstroming van Qi en bloed is. Guasha kan bij vele klachten/ziekten worden toegepast. lees verder….

Lecher antenne

Om gemakkelijk een duidelijk beeld te krijgen van het functioneren van het hele paard, kun je het paard door meten met de Lecher antenne. lees verder…

Download de gratis checklist

"Voorkom fysieke klachten bij je paard"

Download de checklist en ontvang e-mails over gezondheid en paarden

You have Successfully Subscribed!